Yazıcık İlkokulu
Yazıcık İlkokulu Yazıcık Köyü Devrek Zonguldak

VİZYON

Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan,koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen,paylaşım duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu,hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı,öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilkokul olmak.

MİSYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

BAŞARILAR

1-2009-2010 eğitim ve öğretim yılı Toplam Kalite Yönetimi Yılın Kaliteli Okulu kategorisi İl 3.sü 2-2010-2011 eğitim ve öğretim yılı Küçük Erkekler Hentbol İl 2.

NORMAL

09.00 - 15.00

KALORİFER

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Zonguldak iline 96 km, Devrek ilçesine 32 km, Mengen´e 25 Yedigöller´e 26 km uzaklıktadır

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yazıcık köyü Zonguldak ilinin Bolu´ya sınır olan köyüdür.Bu nedenle köy Zonguldak ve Bolu geleneklerini taşır.

Futbol,Basketbol,Masa Tenisi